Bernardeschi: Bosna je dobar tim, ali mi nismo skretali s puta ni kad smo gubili

Reprezentativac Italije

Bernardeschi: Bosna je dobar tim, ali mi nismo skretali s puta ni kad smo gubili

Jedan od fudbalera koji smatraju da je Italija večeras protiv BiH odigrala dobru utakmicu je krilni napadač Federico Bernardeschi.

Italijanski reprezentativac je nakon pobjede protiv BiH (2:1) bio veoma zadovoljan i poručio da je njegova selekcija odigrala dobar meč.

"Igrali smo sjajan fudbal iako smo gubili. Nismo izgubili naš put, spustili glave, jednostavno smo nastavili igrati svoj fudbal".

"Bosna je dobar tim. Mislim da ni u prvom poluvremenu nismo igrali tako loše, samo smo radili loš presing. U nastavku smo se bolje postavljali i prilagođavali njihovim kretnjama", rekao je fudbaler Juventusa.

Top Komentari

kostro
Kakav ti,ti samo znas suknjice nositi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti