Bernardeschi je imao poruku za navijače BiH

Nakon uvjerljive pobjede u Zenici

Bernardeschi je imao poruku za navijače BiH

Fudbalska selekcija Italije u pretposljednjem kvalifikacijskom meču nadigrala je BiH sa 3:0.

Iako su naši reprezentativni ušli borbeno i hrabro u utakmicu, smirenom igrom u nastavku Italijani su došli do lagane pobjede kojom su ujedno oborili i rekord. Prvi put u historiji su nanizali deset pobjeda.

Po završetku utakmice svi u italijanskom taboru su bili više nego zadovoljni, uključujući i Federica Bernardeschija koji je imao i poruku za navijače u Zenici.

"Deseta uzastopna pobjeda. Ispisali smo historiju reprezentacije, ali sljedeće godine želimo ispuniti puno važnije stranice. Želim se zahvaliti i navijačima BiH na aplauzu kojim su me 'počastili' prilikom izlaska iz igre", poručio je fudbaler Juventusa.

Golove za Italiju u sinoćnjem meču su, podsjetimo, postigli Belotti, Acerbi i Insigne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi