Bernardeschi potpisao ugovor, pa poručio: "Toronto, želim da budem vaš CR7"

Karijeru nastavlja u MLS-u

Bernardeschi potpisao ugovor, pa poručio: "Toronto, želim da budem vaš CR7"

Endin Čaušević

Italijanski fudbaler Federico Bernardeschi prije nekoliko dana potpisao je za Toronto.

Bernardeschi je napustio Juventus na kraju sezone nakon što mu je istekao ugovor, te je sve iznenadio odlukom da karijeru nastavi u dresu Toronta.

Ovaj 28-godišnji fudbaler doputovao je u Toronto prije nekoliko dana i zvanično je potpisao ugovor s ovim klubom, te će u nastavku karijere igrati u MLS-u.

Nakon dolaska u Toronto ovaj fudbaler obratio se i navijačima ovog kluba. Poručio je da se nada da će se u klubu zadržati što duže i opravdati povjerenje.

"Prije dva mjeseca sam imao sastanak s čelnicima Toronta u tajnosti. Nakon samo minute u ovom gradu već sam htio da ostanem i tada sam donio odluku. Odabrao sam ovaj klub i siguran sam da nisam pogriješio", rekao je Bernardeshi i poslao poruku navijačima.

"Toronto, želim da budem vaš CR7".

Bernardeschi je drugo veliko pojačanje Toronta nakon što je ovaj klub nedavno ozvaničio dolazak Lorenza Insignea. S Torontom je potpisao trogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi