Juventus potvrdio odlaske čak trojice igrača

Neće ostati u klubu

Juventus potvrdio odlaske čak trojice igrača

E. Čaušević

Juventus je danas potvrdio da su trojica igrača ovog kluba i zvanično napustila Staru damu.

Već ranije bilo je poznato da Paulo Dybala neće produžiti ugovor s Juventusom i da će napustiti klub ovog ljeta, a to je Stara dama danas i zvanično potvdila.

Međutim, Dybala nije jedini igrač koji će napustiti klub. Stara dama je objavila da će pored Dybale još dvojica igrača sutra napustiti Juventus, te su im se zahvalili na saradnji.

Juve je objavio da Alvaro Morata neće ostati u klubu jer nisu odlučili otkupiti njegov ugovor od Atletico Madrida, te će se on vratiti u španski klub s kojim ima još godinu dana ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored ovog dvojca Juventus napušta i Federico Bernardeschi kojem je također istekao ugovor. Bernardeschi nije postigao dogovor oko produženja ugovora, te će sutra biti slobodan igrač i moći će bez obeštećenja da potpiše za neki drugi klub.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662710
Dobra pojacanja za Juve
2 1
user1655232295
Ovo bajata vijest!? Dibala istrkao ugovor, znalo se da ide, jer nece novi. Morata pozajmljen bio, vraca se u Atletiko. Bernadeski, na terenu malo dao, da bi dobio onoliku placu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi