Sedmično mu na račun legne 170.000 eura, a na nogama nosi ofucane papuče

Saigrač ga otkrio

Sedmično mu na račun legne 170.000 eura, a na nogama nosi ofucane papuče

Admin Čaušević

Da su fudbaleri obični ljudi pokazuje primjer jednog od najboljih veznjaka svijeta. 

Svaka svlačionica ima igrače koji uopšte ne igraju, ali su vrlo važni za atmosferu i dobro raspoloženje pogotovo u teškim trenucima.

Scott Carson, dugogodišnji član Manchester Cityja je zaboravio kako to izgleda braniti u takmičarskim mečevima, ali je jako cijenjen među igračima Građana.

Upravo je 37-godišnjak otrkio svog saigrača kako nosi ofucane papuče iako mu na račun svake sedmice bude uplaćen ogroman novac.

Većina fudbalera u Manchester Cityju ima sedmičnu platu veću od 100.000 funti, a među njima je i sjajni Bernardo Silva.

Silva je bez dileme već godinama među najboljim veznjacima svijeta, savršen je za igru Pepa guardiole i za to biva nagrađen sa 150.000 funti svake sedmice.

Oglasi

Ipak, čini se da je jako škrt na param ili mu se jednostavno desio da zaboravi promijeniti ljetnu obuću koja odlično odgovara njegovim nogoma.

Naime, Carrson je na društvenim mrežama objavio Silvinu fotografiju sa ofucanim papučama te je zamolio proizvođaća da mu se nabave nove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U zbijanju šala na račun portugalskog fudbalera uključilii su se pojedini igrači Cityja, prije svih Ilkay Gundogan, ali i brojni navijači Građana.

Silva je u City stigao prije pet godina iz Monaca za 50 miliona eura. Ljetos se povezivao sa odlaskom u Barcelonu što se na kraju nije desilo.

Oglasi