Legendu Premier lige su danas "bušili" kako su stigli, bijes je iskalio na nedužnom dječaku

Bernd Leno u centru pažnje

Legendu Premier lige su danas "bušili" kako su stigli, bijes je iskalio na nedužnom dječaku

Edmir Škorić

U utorak su igrani mečevi 19. kola engleske Premier lige, a u prva tri današnjeg programa viđeno je čak 12 golova.

Počelo je duelom na St. James' Parku gdje je Nottingham Forest iznenadio Newcastle i pobijedio ga sa 3:1, da bi u terminu od 16 sati Bournemouth savladao Fulham sa 3:0, a Luton je u fantastičnom meču sa 3:2 savladao Sheffield United u derbiju donjeg dijela tabele.

U tom je meču prvi gol u Premier ligi u dresu Sheffielda postigao Anel Ahmedhodžić. Bh. reprezentativac u 68. je pogodio za preokret i 2:1, ali je na kraju Luton uz pomoć dva autogola domaćih fudbalera stigao do velikog trijumfa.

Na svakom stadionu, dakle, danas dosta uzbuđenja. A zabilježena je i jedna neprijatna scena na meču u Bournemouthu. U glavnoj ulozi bio je njemački golman Bernd Leno.

On je imao očajan dan, najslabiju ocjenu je dobio za nastup jer i ne čudi s obzirom da je njegov tim poražen, a on primio tri gola.

Oglasi

Osim toga, bivši golman Arsenala je postao tema rasprave na društvenim mrežama zbog toga što je odgurnuo dijete koje je bilo zaduženo za donošenje lopti.

Leno je žurio, a smatrao je da je dječak presporo obavljao svoju dužnost, pa ga je u jednom momentu gurnuo i uzeo mu loptu.

Odmah je shvatio šta je uradio, pa se izvinio i zagrlio dječaka, kojem je laknulo, ali uveliko mu "trgaju glavu" na društvenim mrežama i kritikuju ga zbog ponašanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dječak sa stadiona u Bournemouthu je mnogo bolje prošao nego Charlie Morgan kojeg je udario Eden Hazard tokom utakmice Swanseaja i Chelseaja.

Top Komentari

Kad bi samo htjeli objasnit po cem je doticni Legenda Premier Lige?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi