Ludnica na Anfieldu i meč koji će se dugo prepričavati
FOTO: EPA

Efikasna nedjelja u Premiershipu

Ludnica na Anfieldu i meč koji će se dugo prepričavati

Haris Zilić

Odigrana su četiri duela 14. kola engleskog Premiershipa u nedjeljnom popodnevnom terminu od 15 sati, a gledatelji su mogli maksimalno uživati jer je viđena golijada.

Spektakularan duel odigran je na Anfieldu gdje je Liverpool dočekao Fulham i slavio sa 4:3 u nevjerovatnoj utakmici.

Poveli su Redsi golčinom Arnolda u 20. minuti sa 1:0, a Fulham u 24. minuti odgovara preko Wilsona, to je bilo 1:1.

U 38. minuti Mac Alister pogađa za novo vodstvo Redsa sada 2:1, a u trećoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena Tete pogađa za 2:2.

U nastavku nova ludnica. U 80. minuti De Cordova-Reid pogađa za vodstvo Fulhama od 2:3 i činilo se da idemo prema iznenađenju na Anfieldu, ali u dvije minute ludi preokret Liverpoola.

Oglasi

U 87. minuti Endo pogađa za 3:3, a u 88. minuti Arnold svojim drugim golom pogađa za 4:3 što je bio i konačan rezultat ove nevjerovatne utakmice za pamćenje.

Chelsea se "probudio" i danas su savladali Brighton sa 3:2 u također vrlo zanimljivoj utakmici, a Plavci su od 45. minute igrali s igračem manje nakon što je drugi žuti karton dobio Gallagher.

Bornemouth je dočekao Aston Villu, a susret je završen remijerm 2:2 i to je bila još jedna efikasna utakmica ove nedjelje na Ostrvu.

Meč sa najmanje golova danas odigrali su Westa Ham i Csytal Palace u lodnonskom duelu koji je okončan rezultatom 1:1.

Premiership, 14. kolo:

Bournemotuh - Aston Villa 2:2

Chelsea - Birghton 3:2

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool - Fulham 4:3

West Ham - Crystal Palace 1:1

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Stvarno je MILINA GLEDATI VELIKANA poput Liverpoola..nisam njihov fan, osim u duelu protiv AR567ALA(BOGAT, ali NIJE VELIKAN)..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi