Bešić: Došao sam u Middlesbrough zbog Tonyja Pulisa
(Foto: Twitter/Middlesborugh FC) Da li je ovo prava prilika da Bešić vrati karijeru na pravi put? On smatra da jeste.

Bh. reprezentativac želi pokazati treneru Boroa da nije pogriješio

Bešić: Došao sam u Middlesbrough zbog Tonyja Pulisa

Reprezentativac BiH Muhamed Bešić će ostatak sezone provesti u Championshipu nakon što ga je jučer, pred sami kraj prelaznog roka, Everton poslao na posudbu u Middlesbrough.

Povezivao se Bešić sa još nekolicinom klubova, špekulisalo se i njegovoj prodaju, ali on ipak ostaje u Engleskoj, a u Middlesborughu će se pokušati vratiti u pravu formu nakon što se oporavio od teške povrede koju je zadobio u dresu Evertona.

Nakon potpisivanja ugovora i zvaničnog predstavljanja Bešić je za stranicu Middlesborugha otkrio i zašto je baš odabrao ovaj klub za svoju narednu destinaciju.

"Ovo je odlična prilika za mene. Dugo nisam igrao, imao sam nekoliko povreda prije nego što sam došao. Prema onome što vidim ovo je zaista veliki klub i radujem se što sam tu... Razgovarao sam sa trenerom i mislim da je on fantastičan. Pričali smo telefonom prije nekoliko dana i odlučio sam da dođem jer smatram da je ovo, kao što sam već rekao, odlična prilika za mene", istakao je Bešić, pa poručio da je trener Boroa Tony Pulis glavni razlog što se odlučio baš za ovu ekipu:

"Odlučio sam ostati u Engleskoj, a zbog Tonyja Pulisa sam došao ovdje. Želim mu dokazati da je napravio dobru odluku kada me je doveo".

"Bio sam u Njemačkoj, Mađarskoj i na kraju Engleskoj. Sada se osjećam kao kod kuće, sviđa mi se Engleska. Mogao sam otići negdje drugo, ali želio sam ostati tu", dodao je na kraju Bešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti