Bešić otpao, Šehić će direktno za SAD

Zmajevi idu na američku turneju

Bešić otpao, Šehić će direktno za SAD

E. Škorić

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine krajem januara putuje na američku turneju. Prvi duel na programu je 28. januara protiv SAD-a u Los Angelesu, a novi selektor Robert Prosinečki na raspolaganju će imati igrače iz domaće lige i nekoliko stranaca. 

Tri dana kasnije Zmajevi će igrati protiv Meksika u San Antoniju.

Okupljanje reprezentativaca u Zenici moglo bi da propusti nekoliko igrača, a u prilog nam ne ide činjenica da se ne radi o FIFA terminu za odigravanje prijateljskih mečeva.

Muhamed Bešić, veznjak Evertona, definitivno je otpao sa spiska. Za sedam dana počet će okupljanje Zmajeva, a Ibrahim Šehić će direktno doputovati u SAD 25. januara.

Podsjećamo, Prosinečki igrače okuplja u Zenici 21. januara, a polazak u SAD zakazan je za 24. januar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi