Bešić napravio šou u press centru, navijači mu zapjevali!

Proglašen igračem utakmice

Bešić napravio šou u press centru, navijači mu zapjevali!

Ako se po jutru dan poznaje, za Muhameda Bešića će 2016. godina biti mnogo bolja od prethodne.

Naš reprezentativac je uvezao dvije odlične partije za svoj Everton, što se posebno odnosi na sinoćnju pobjedu protiv Manchester Cityja od 2:1.

"Bila je ovo teška utakmica, što smo i očekivali jer znamo koliko je Manchester City jak tim. Vrlo sam zadovoljan zbog pobjede, ali i zbog toga što smo odigrali dobro u defanzivi, što se u posljednje vrijeme nije često dešavalo", rekao je Bešić, koji je proglašen za igrača utakmice, te dodao:

"Atmosfera je bila fantastična. Uvijek je važno imati podršku navijača, kojim se ovom prilikom želim zahvaliti".

Na pitanje novinara da li se Bešić nalazi na vrhuncu i da li su trenutne partije ono najbolje što može ponuditi, reprezentativac BiH je dao odgovor koji je oduševio prisutne.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ovo nije krajnji domet, još nisam na 100%. Imam još mnogo toga da pokažem", poručio je Bešić uz osmijeh na licu, nakon čega je u sali nastao pravi šou.

Navijači Evertona su euforično ispratili Bešića i zapjevali mu pjesmu, sličnu onoj kakvu navijači Manchester Cityja pjevaju Yayji Toureu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi