Bešić ne žali za bivšim saigračem: Otkako on više nije s nama, sve je bolje!
Bh. reprezentativac je Englezima otkrio da se situacija u svlačionici popravila otkako je Adama Traore otišao u Wolverhampton

Bolja atmosfera, timski duh...

Bešić ne žali za bivšim saigračem: Otkako on više nije s nama, sve je bolje!

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić je za britanske medije iskreno priznao da odlazak Adame Traorea iz Middlesbrougha nije oslabio, već ojačao ekipu.

Jedan od najboljih fudbalskih tehničara današnjice je ljetos prešao iz Boroa u Wolverhampton za 20 miliona eura, a Bešić tvrdi da se njegovim odlaskom poboljšala hemija u ekipi.

"Otkako je Adama otišao, ova ekipa je mnogo bolja. Više smo se zbližili i bolji smo tim. Iako je on odličan igrač, bolje je ovako kada je fokus na timskoj igri a ne samo na njemu", rekao je Bešić za The Northen Echo.

Adama Traore je za Middlesbrough nastupao posljednje dvije godine, a u Englesku je stigao kao veliki talenat koji je prošao omladinske selekcije Barcelone.

Ove sezone je Traore nastupio na osam utakmica u Premier ligi i postigao je jedan gol, ali se u Wolverhamptonu nije uspio izboriti za poziciju startera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi