Ovo još nismo vidjeli: Bešićevi saigrači u ragbi stilu spašavali gol
(Foto: Screenshot) Muhamed Bešić je sinoć odigrao sjajnu utakmicu u dresu svog Middlesbrouga, postigao gol i upisao asistenciju.

Legli na loptu

Ovo još nismo vidjeli: Bešićevi saigrači u ragbi stilu spašavali gol

Muhamed Bešić je sinoć odveo svoj Middlesbrough do pobjede i prvog mjesta na tabeli, barem nakratko.

Middlesbrough je slavio rezultatom 1:2 na gostovanju kod Sheffield Wednesdaya, a Bešić je postigao prvi (49') i asistirao za drugi gol (55') svoje ekipe.

Gosti su imali prednost od 0:2, ali je onda Reach u 82. minuti smanjio zaostatak Sheffield Wednesdayja, pa se ušlo u dramatičnu završnicu.

Fudbaleri Middlesbrougha su bili odlučni da sačuvaju svoju prednost po svaku cijenu, a u četvrtoj minut sudijske nadoknade je viđena zaista nesvakidašnja situacija.

Nakon opasnog ubacivanja iz ugla lopta je skakutala blizu linije gola gostiju, pa su fudbaleri Middlesbrouga odlučili u ragbi stilu leći na loptu i spriječiti pogodak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi