Allardyce potvrdio: Napustit će nas još nekoliko igrača

Bešić vjerovatno napušta Goodison

Allardyce potvrdio: Napustit će nas još nekoliko igrača

Trener Evertona Sam Allardyce poručio je da će još nekoliko fudbalera pratiti Rossa Barkleyja na putu sa Goddison Parka.

Barkley je prije nekoliko dana dres Evertona zamijenio dresom Chelseaja, ali čini se da to neće biti jedina prodaja ekipa iz Liverpoola u ovom prelaznom roku.

Sa odlaskom se povezuju još Sandro Ramirez, Davy Klassen, ali i bh. reprezentativac Muhamed Bešić. Allardyce kaže da je Everton spreman da razgovara sa drugim klubovima oko ovih transfera.

"Bit ćemo otvoreni kada su u pitanju pregovori sa drugim klubovima oko odlaska naših igrača. Neophodno je da smanjimo broj igrača kako bi kasnije mogli dovesti nove fudbalere i kako bi održavali ravnotežu u klubu i imali prilagođene brojke", rekao je Allardyce pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Otvoreni smo da pregovaramo kada su u pitanju mnogi naši fudbaleri. Imali smo do sada brojne upite, ali nijedan od tih upita nije zadovoljio naša potraživanja", poručio je on.

Podsjetimo, za Bešića se interesuje mnogo ekipa, a najčešće se u posljednje vrijeme spominju Torino i HSV.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi