Mladi bh. nogometaš za SportSport.ba

Bešić: Razmišljamo samo o pobjedi

M. Skaka

Mladi Muhamed Bešić nalazi se u Alžiru s bh. reprezentacijom, a u razgovoru za naš portal kazao je da se nada pobjedi u sutrašnjoj prijateljskoj utakmici.  

"Mislim da ne poznajemo dosta dobro Alžir, mnogi naši igrači vjerovatno  ne znaju ko igra u Alžiru, ali jaki smo i razmišljamo samo o tome da pobijedimo ovu utakmicu", kazao je Bešić za SportSport.ba, dodavši:

 

"Navikli smo da imamo dobre navijače iza sebe, ali njima je sada teško doći u Alžir. No, vidjet ćemo sutra..."

 

U proljeće veoma važna utakmica s Grčkom u nastavku kvalifikacija za plasman na Svjetstko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Mislim da je utakmica s Grčkom u našim mislima. Trebamo se sad pripremati za ovu utakmicu, a ako pobijedimo to je dobro za nas. Ako Bog da, do kraja idemo na pobjedu. Sa ovom ekipom bi se trebali plasirati na Svjetsko prvenstvo", dodao je Bešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti