Bešić savjetovao Vlašića
Foto: EPA

Uoči utakmica sa Grčkom

Bešić savjetovao Vlašića

Utakmice baraža za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji sve su bliže, a Nikola Vlašić, igrač koji se našao na popisu Hrvatske, za pomoć pred duel sa Grcima obratio se Muhamedu Bešiću. 

Vlašić sa reprezentativcem BiH dijeli svlačionicu u Evertonu i priznao je da se o Grcima raspitao upravo kod Bešića, koji ih dobro poznaje, s obzirom na to da su Zmajevi u proteklim kvalifikacijama bili smješteni u istu grupu sa Helenima. 

"Svi znamo kako oni igraju, te da nas čekaju dvije teške utakmice. Kvalitetniji smo od njih, ali oni uvijek igraju na isti način, koji možda nije lijep za oko, ali je efikasan. Naravno da se svi nadamo prolazu i odlasku na Svjetsko prvenstvo u Rusiju", kazao je Vlašić za hrvatske medije, te dodao:

"Baš mi je prije nekoliko dana Bešić rekao da moram dati sve od sebe, jer je odlazak na Svjetsko prvenstvo nešto najbolje što je doživio u karijeri", pojasnio je ovaj donedavni igrač Hajduka. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Utakmice baraža između Hrvatske i Grčke igraju se sljedećeg mjeseca, tačnije 9. i 12. novembra. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije