"Bešić misli da je Pirlo, a ustvari je Lee Cattermole"

Navijači Evertona nezadovoljni

"Bešić misli da je Pirlo, a ustvari je Lee Cattermole"

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić sve češće u posljednje vrijeme dobija šansu u prvoj postavi Evertona.

Od posljednjih šest mečeva Evertona, Bešić je tri susreta počeo od prve minute i sva tri je odigrao do samog kraja, računajući i sinoćnji duel u Carabao kupu protiv Sunderlanda. 

Podsjetimo, Bešić se nakon teške povrede na teren vratio krajem prošle sezone i sigurno da tek hvata pravu formu, a igranje svih 90 minuta bi mu moglo pomoći da ostvari taj cilj. 

Ipak, navijači Evertona očito nemaju mnogo razumjevanja prema njemu, pa su nakon sinoćnjeg meča sasuli nekoliko kritika na račun igre ovog veznog igrača. 

"Krenuo sam brojati koliko puta je Bešić pogriješio u dodavanjima, ali zaboljeli su me prsti, a tek je poluvrijeme", "Bešić misli da je Pirlo, a ustvari je Lee Cattermole (igrač Sunderlanda", "On čak nije ni igrač za Championshipa", "Bešić igra loše? Sunderland će definitivno biti zainteresovan. Oni vole povrijeđene fudbalere", samo su neki od komentara navijača Evertona koji očito nisu bili previše sretni zbog Bešićeve sinoćnje partije. 

Podsjetimo, ekipa Evertona je sinoć na meču protiv Sunderlanda ostvarila pobjedu od 3:0 i to golovima Calvert-Lewina i Niassea. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi