Bešić se našao na udaru kritika navijača Evertona i Middlesbrougha

Nakon loše partije protiv Aston Ville

Bešić se našao na udaru kritika navijača Evertona i Middlesbrougha

Vezni fudbaler Middlesbrougha Muhamed Bešić našao se na udaru kritika navijača Evertona i Middlesbrougha nakon veoma slabe partije u revanš susretu polufinala play offa za plasman u Premiership.

Njegov Middlesbrough je u revanšu protiv Aston Ville odigrao samo 0:0 što mu nije blo dovoljno da se plasira u finale play offa jer je prvi meč izgubio 1:0 na domaćem terenu.

Navijači Middlesbrougha kao jednog od glavnih krivaca za ovaj neuspjeh vide upravo Bešića, dok navijači Evertona ne bi željeli da se vrati u njihov klub.

"Mislim da bi se Bešić dobro snašao u trenutnoj postavi Evertona. Loše odluke, pasovi, šutevi i startovi", "Držite Bešića što je dalje moguće od dresa Evertona", "Zaista nije idealno za Bešića da najlošiju utakmicu za Middlesbrough odigra večeras", "Bešić je odigrao najlošiju utakmicu za nas večeras", "Bešić ima noćnu moru", samo su neki od komentara nezadovoljnih navijača Evertona i Middlesbrougha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi