Bešić više nema šta tražiti u Evertonu

Prebačen u U23 tim

Bešić više nema šta tražiti u Evertonu

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić (26) definitivno je otpisan u Evertonu.

Bešića je Everton doveo još 2014. godine nakon što je na Mundijalu u Brazilu fantastično čuvao Lionela Messija. Vjerovalo se da će u Premier ligi ispuniti sav svoj potencijal, no danas, pet godina kasnije, klub iz Liverpoola ga se svim silama želi riješiti.

Iako je prošle sezone igrao prilično dobro u Middlesbroughu, trener Evertona Marco Silva procijenio je kako mu bh. fudbaler nije potreban i navodno mu je poručio kako je za njegovu karijeru najbolje da potraži novu sredinu.

Da Bešić više nema šta tražiti među Karamelama pokazalo je i to što je u međuvremenu prebačen u U23 tim. Englezi pišu kako je za mlađu selekciju Evertona imao priliku i da nastupi jučer u prijateljskom meču protiv Chorleyja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je, naravno, kako se to ne poklapa s Bešićevim ambicijama i da je samo pitanje dana kada će se pronaći rješenje. Interesovanja za bh. veznjakom svakako ima, javili su se Fulham, zatim Newcastle i Aston Villa, no još je veliko pitanje koje bi moglo biti njegovo naredno odredište.

Podsjetimo, Bešić je prije dolaska u Everton igrao za Ferencvaroš i Hamburger SV.

Top Komentari

Fce
Imace u reprezentaciji mjesta Englezi su stoka svakako
0 0
epa
kako nema ima platu do kraja ugovra ako ga ne prodaju...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi