Bešiću nova šansa, ali samo ako promijeni stav

Nema budućnost u Evertonu

Bešiću nova šansa, ali samo ako promijeni stav

Engleski drugoligaš Middlesbrough i dalje ne odustaje od Muhameda Bešića, prenose tamošnji mediji.

Iako je reprezentativac BiH u finišu prijelaznog roka odbio Middlesbrough, nezadovoljan iznosom plate koja mu je ponuđena, u ovom drugoligašu i dalje ne gube nadu da ga mogu vratiti na Riverside.

Budući da rok za posudbe u Engleskoj traje do kraja mjeseca, u Middlesbroughu su spremni ponuditi našem nogometašu novu posudbu pod uslovom da smanji svoje finansijske zahtjeve. U slučaju da Bešić ostane pri svom stavu, trener Middlesbrougha Tony Pulis će se okrenuti drugim opcijama.

Transfer u Middlesbrough bi za Bešića predstavljao svakako dobar potez. Mo nije u planovima Evertona, minutaža mu je potrebna, kao i Borou kvalitet i agresivnost u veznom redu, a Zmaj je pokazao i dokazao da posjeduje oboje.

Da Bešić nema budućnost u Evertonu pokazalo se i na otvaranju sezone. Susret protiv Wolvesa je odgledao - sa tribina.

Top Komentari

Nuksi
Eto vidite li kako vi lupetate u svojim člancima, prije 5 dana kolega Šljivić ti je objavio kako se Bešić odlučio za tribine, kako nije pametno postupio i da će izgubiti 6 mjeseci jer neće dobiti šansu u Evertonu a da se pri tome niste informisali o pravilima pozajmica u Engleskoj.
7 9
karlhajncbraco
Čuj da promijeni stav? Pare mu dajte cicije jedne, neće za džabe igrati.
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi