Bešiktaš bez problema protiv Osmanlispora

Vršajević odigrao cijeli meč

Bešiktaš bez problema protiv Osmanlispora

Endin Čaušević

Fudbaleri Bešiktaša savladali su danas na gostovanju Osmanlispor (2:0) u okviru 17. kola turske Superlige.

Aktuelni prvak Turske danas je bez problema slavio na teškom gostovanju u Ankari. Gosti iz Istanbula do prednosti su stigli u 20. minuti utakmice kada je mrežu Osmanlispora zatresao Talisca na asistenciju Ozyakupa.

Domaći su nakon toga pokušali da se vrate u meč i dođu do izjednačenja, ali nisu uspijevali da savladaju golmana gostiju. Iako je Osmanlispor bio bolji u finišu utakmice na kraju je Bešiktaš udvostručio prednost.

Konačnih 0:2 u trećoj minuti sudijske nadoknade postavio je Tosun. BEšiktaš je trenutno drugi sa 38 bodova, jednim manje od lidera Basaksehira. Osmanlispor je šesti sa 26 bodova.

Povremeni bh. reprezentativac Avdija Vršajević odigrao je cijelu utakmicu za domaći tim.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Superliga, 17. kolo:

Osmanlispor - Bešiktaš 0:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti