15

Komentari (15)

emanuelmacron
odlican Pjanic ,utakmica izgubljena,Dzeko exstra odigro,utakmica izgubljlena,repka super igrala ,izgubili utakmicu,Sloboda puno bolja ,utakmica izgubljena,****te da nisam uso u zonu sumraka.
Savage
Ovo je predobra igra u CL pjanketa, sa obzirom da su ove tekme na vecoj razini nego pojedine ligaske utakmice. I naravno Dortmund koji moze da se suprostavi svakom timu i izbori pobjedu ili pozitivan rezultat pogotovo na gostovanju. Koju je ocjenu dobio Miralem ako neko zna mozda? Pozz
Ibro
Odlican Pjanic a ocekivalo se da Borusija pobijedi
Robijasi_It
Al kako ovi smecari sa portala stavili da se liverpool nem9ze komentarisat hahhaha ****ari
celikze
dobra utakmica….dobar Pjanic
user1609866240
Ima više asistencija nego Barcelona šuteva u okvir gola! Pitam se da li je žuti stručnjak gledao utakmicu?
kaskada24
Pjanić ako sam dobro upratio samo jedno pogrešno dodavanje, nosio je cijelu ekipu stalno, odlična partija! A realno Borusija je mogla biti ubjedljivija, mnogi ziceri su promašeni.
BogatiDijasporac
Lik se preporodio, majke mi :))) Uzivancija.
BogatiDijasporac
Je li moguce da je neko prijavio moj prethodni komentar? Ono, ozbiljno?
Ibro
Iztrazujemo ko je prijavio
K79
U petoj minuti nadoknade Miralem Pjanić šalje savršen centaršut iz kornera, a Montero zabija za 2:1. Kornera !!!??? ej jbg hahahaha
King_Kenny
...solidan Pjanke,fenomenalno igra s obzirom da citavu sezonu nije igrao i da nije bio u takmicarskoj formi,bit ce sve bolji i bolji...svidja mi se sto ide cesto i do protivnickog kaznenog prostora kada napadaju,sto nije bio slucaj u Juventusu gdje je isao samo do linije centra i tu stane kao da udari u zid.
AlenSkY
Bravo Pjanke ???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.