Bešiktaš dovodi bivšeg napadača Željezničara i Sarajeva?

Bio bi to transfer karijere

Bešiktaš dovodi bivšeg napadača Željezničara i Sarajeva?

Nekadašnji napadač Željezničara i Sarajeva Adis Jahović nalazi se na meti Bešiktaša, javljaju mediji u Turskoj.

Jahović koji nastupa pod zastavom Sjeverne Makedonije već godinama s uspjehom igra u Turskoj, a partije u dresu Antalyaspora rezultirale su interesovanjem jednog od najvećih tamošnjih klubova.

S Bešiktašom se Jahović povezivao i ranije, no mediji u Turskoj pišu kako su crno-bijeli sada ozbiljni zagrizli jer je izvjesno da će ostati bez najboljeg strijelca Buraka Yilmaza koji je na pragu transfera u Lille.

"Čelnici Bešiktaša su već započeli pregovore sa Antalyasporom oko eventualne kupnje Jahovića", navode Turci.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Transfer u klub poput Bešiktaša bi 33-godišnjem Jahoviću bio nagrada za partije koje pruža u Turskoj. U tamošnjoj Superligi je od 2016. godine do danas odigrao 90 utakmica i pritom zabio 42 pogotka.

U našoj zemlji Jahović je, uz Željezničar i Sarajevo, još igrao za Velež.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi