Velikan počeo pregovore s Dinamom - tema Amer Gojak!
Foto - EPA

Zagrebački tim saopštio cijenu

Velikan počeo pregovore s Dinamom - tema Amer Gojak!

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak (23) u posljednje vrijeme se povezuje s mnogobrojnim klubovima.


Everton, Leeds, Fiorentina, Atalanta, samo su neki od timova koji su pokazali interes za 23-godišnjeg bh. veznjaka, ali se još jedan velikan uključio u borbu za Gojakov potpis.

Riječ je o turskom velikanu Bešiktašu, koji je, prema tvrdnjama Fotospora, s Dinamom već počeo pregovore o transferu.

Dinamo je na prvom sastanku od Bešiktaša tražio cifru od pet i po miliona eura. Nije poznato šta je bio odgovor istanbulskog kluba, ali želja za igračem postoji.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Trener ovog kluba Sergen Yalcin silno želi vidjeti Gojaka u svom timu. Glavna mu je želja ovog ljeta, ali će se klub morati potruditi da ga dovede, jer je konkurencija za potpis bh. veznjaka žestoka.

Gojak je ove sezone igrao zaista dobro za Dinamo, a u 38 odigranih utakmica ostvario je učinak od četiri gola i pet asistencija.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
Samo nemoj u Tursku
5 0
pjanke_1
Ne znam vala sta bih vam rekao za ovog Gojaka...nase dijete pa ga treba podrzati, ali mora raditi malo na ponasanju, to mu je bitnije nego snaga. Ego ga malo haba kao i 90% nazalost nasih igraca...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi