Bešiktaš poslao ponudu za Zakarića

Prenose srbijanski mediji

Bešiktaš poslao ponudu za Zakarića

Bosanskohercegovački reprezentativac Goran Zakarić mogao bi u narednim satima promijeniti klub.

Kako javljaju srbijanski mediji Bešiktaš je ozbiljno zainteresovan za našeg reprezentativca i fudbalera Partizana pa je danas poslao ponudu na adresu kluba iz Humske.

Zakarić je u Partizan stigao prošlog ljeta i vrlo dobro se snašao pa je na taj način očigledno privukao interes brojnih evropskih klubova među kojima je i Bešiktaš.

Do kraja prelaznog roka u Turskoj ostalo je svega još nekoliko sati obzirom da se kao i u većini liga zatvara u ponoć pa Bešiktaš ima jako malo vremena da eventualno završi ovaj transfer.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Svakako da bi prelazak u redove turske ekipe bio ogroman napredak u karijeri Zakarića, ali ostaje nam da vidimo da li će se to i desiti.

Top Komentari

casimiro
hahaha...zato ste tu gdje jeste turci.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi