Bešiktaš potvrdio odlazak Pepea, Engleska naredna destinacija?

Šta je sljedeće za Portugalca?

Bešiktaš potvrdio odlazak Pepea, Engleska naredna destinacija?

Danas se Bešiktaš i zvanično oprostio od iskusnog Portugalca Pepea, sa kojim je sporazumno raskinuta saradnja.

Pepe se minulog ljeta konstatno povezivao sa Wolvehamptonom, ali je ipak ostao u Beškitašu. Međutim, nakon što je Bešiktaš zbog finansijskih poteškoća poništio njegov ugovor, Wolvesi su ponovo došli u prvi plan.

Iskusni Portugalac još ne misli okončati svoju karijeru, a sada kao slobodan igrač može predstavljati značajno pojačanje za neke klubove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Upravo Wolverhampton u Pepeu vidi odlično pojačanje za drugi dio sezone Premier lige, a činjenica da bi na Molineaux stigao besplatno posebno privlači čelnike Wolvesa s obzirom da je klub ljetos potrošio ogroman novac na pojačanja.

Jasno je, međutim, da Wolvesi nisu jedini zainteresovani za 35-godišnjeg Portugalca, pa će biti zanimljivo ko će ga uspjeli "namamiti" u svoje redove.

Top Komentari

K79
Najveći smrad koji je ikada igrao fudbal !
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi