Dobio raskid ugovora i otišao sa stilom: Zaposleni u Bešiktašu će zauvijek spominjati Pepea!

Nagomilala se dugovanja

Dobio raskid ugovora i otišao sa stilom: Zaposleni u Bešiktašu će zauvijek spominjati Pepea!

E. Čaušević

Iskusni portugalski fudbaler Pepe odlučio je raskinuti ugovor s Bešiktašom iako je imao saradnju s njima do kraja ove sezone.

Pepe je u Bešiktaš stigao prošlog ljeta iz Real Madrida i bio je jedan od najstandardnijih igrača ovog tima, no na iznenađenje mnogih odlučio je da napusti klub. Turski mediji objavili su da su Pepe i Bešiktaš dogovorili raskid saradnje i to zbog finansijskih problema.

Portugalac je jedan od najplaćenijih igrača Bešiktaša s platom oko pet miliona eura godišnje, no turski klub se našao u finansijskoj krizi, te Pepe nije dobio nekoliko plata. Ovaj 35-godišnji defanzivac odlučio je zatražiti raskid saradnje što mu je klub odobrio.

No, Pepe je napravio fantastičan potez na odlasku jer je odlučio iznenaditi radnike u klubu. Oni također nisu dobili već nekoliko plata, a Pepe je iz svog džepa odlučio da im isplati zaostatke i pokaže svoju veličinu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bivši igrač Real Madrida sada je slobodan igrač i bit će zanimljivo gdje će završiti u januaru. S obzirom da je pružao dobre partije u turskom timu sigurno će imati ponuda.

Top Komentari

andi
gospodin i velika duša,Bog ne daje svakom priliku da bude Bogat,on več zna kako če ko da se ponaša..
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi