Bešiktaš spektakularnim preokretom slavio u Antaliji, Pjanić se nije previše odmorio

Gosti pobijedii sa 3:2

Bešiktaš spektakularnim preokretom slavio u Antaliji, Pjanić se nije previše odmorio

E. Čaušević

Fudbaleri Bešiktaša u sjajnom meču u gostima su pobijedili Antalyaspor sa 3:2.

Bešiktaš je nakon prvog poluvremena u Antaliji gubio sa 2:0, ali je u drugom dijelu došao do sjajnog preokreta i pobjede od 3:2.

Antalyaspor je uspio da dođe do vodstva u 42. minuti utakmice kada je pogodak za 1:0 postigao Wright.

Domaći su samo četiri minute kasnije udvostručili prednost. Ovaj put u centru pažnje bio je Sari koji pogađa za 2:0.

Ipak, Bešiktaš je u drugom poluvremenu stigao do preokreta. Gosti su u 49. minuti smanjili na 1:2, a strijelac je bio Yilmaz.

Bešiktaš je stvari na početak vratio u 65. minuti. Odbrana Antalije pravi nevjerovatnu grešku koji je iskoristio Batshuayi i pogodio za 2:2.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Do konačnog preokreta Bešiktaš je stigao u 76. minuti, a junak je bio Ghezzal koji je sjajno pogodio za 18 metara za 3:2 i pobjedu gostujućeg tima.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić meč je počeo s klupe, ali je u igru ušao vće u 22. minuti umjesto povrijeđenog Uysala.

Top Komentari

King_Kenny
...prebacim na Inter,Dzeko ga zabija,vratim na Besiktas i oni zabili gol...i tako 4 puta.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti