Bešiktaš večeras ispada iz Lige prvaka, ali Talisca slavi veliki transfer?

Brazilac odlazi u Premiership?

Bešiktaš večeras ispada iz Lige prvaka, ali Talisca slavi veliki transfer?

Vezni fudbaler iz Brazila Anderson Talisca igra sjajnu sezonu u dresu Bešiktaša koja će mu izgeda donijeti veliki transfer na ljeto. 

Talisca je trenutno na posudbi iz Benfice u redovima turskog prvaka, a u dosadašnjem dijelu sezone je odigrao ukupno 36 utakmica i postigao je 16 golova uz četiri asistencije. To je svakako za veznog igrača sjajan učinak, a čini se kako će mu on donijeti transfer u Manchester United.

Ako je vjerovati onome što piše "A Bola", Manchester United je veoma blizu da sklopi posao sa Benficom oko dovođenja ovog igrača, a portugalska ekipa bi trebala inkasirati 35 miliona futni.

Zanimljivo, osim Manchester Uniteda, Taliscu bi u svojim redovima željeli vidjeti i čelnici Wolvesa, ali kako isti izvor iz Portugala prenosi, Manchester United je u velikoj prednosti da ga dovede.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, Taliscin Bešiktaš nešto kasnije igra revanš susret osmine finala Lige prvaka protiv Bayern Minhena (u prvom meču poraženi 5:0), a očigledno ispadanje iz ovog takmičenja sigurno neće toliko teško pasti Brazilcu koji je blizu Manchester Uniteda. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi