9

Komentari (9)

CrveniBar
**** go, ovdje se pika asistencija!!
BogatiDijasporac
Srce mi k'o munara. Bravo Pjanke. Protiv Kazahstana najbolji nas igrac. Dokazuje zutom gofnetu da je gofno.
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...prva utakmica,a vec je odlicno kliknuo,pogodovo sa Batshuayiem...i onaj pokusaj iz slobodnjaka kada je bio u offsideu,a i onaj dupli pas njih dvojica i pokusaj petom Pjanica pokazuje da se dobro razumiju,ali valjalo bi da trener ne bude glup i da ne drzi Pjanica samo na sredini,jer tako ne koristi njegov puni potencijal,on treba ofanzivnije,na poziciju koju je igrao u Romi odakle moze i sutirati i lakse podvaliti loptu u prostor za napadaca...nije slucajno u Romi tada bio prvi asistent lige 2 sezone za redom,a bilo je i golova...steta sto ne bi koji slobodnjak u zoni suta da ga majstor izvede,valjda ce biti u drugom poluvremenu.
YouTalkinToMe
Šta mu ima sad dokazivati, što mu nije dokazivao kad je bio u barceloni. Kako tad nije imao ovakvih lopti već igrao ko’ najveća čkapi, nije smio povesti loptu, dodavao je prvom do sebe, pa sa onakvom igrom nijedan trener mu ne bi dao da igra. Drago mi je bilo kada je došao u barsu i mislio sam da će radturati ali blago rečeno blamirao je se i nije mu trener kriv bez obzira što je koeman rupa od trenera.
King_Kenny
...bravo majstore...j*be me stream kasni 2 minute,ali opet gledam...svaka cast,odlican pocetak...dobar je napadac ovaj Batshuayi,nadavat ce se golova uz Pjanketa,samo da Pjanic dobije slobodu da ide malo ofanzivnije.
Inter_tz
Zuti crkni vidi.sad asistencije
Inter_tz
Imace kad da se ujeda za guzicu,ok pjana nas igrac patriotizam,al iskreno koliko mu je pruzio priliku zuta ubleha
Ibro
Pjanic je majstor
ghast0
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.