6

Komentari (6)

Husrefbeg22
Da je on zimus ostao u FK Sarajevo a mogao je bili bi prvaci sa njim. Izvanredan igrac. kojeg treba sto prije vratiti unatrag.
Milos1312
Ma Bgt bil ti, kad su imali priliku da otkupe ugovor na zimu, to nisu uradili. Prica je bila imamo Milicevica i Dupovca sta ce nam on, sad ga bajg vracaj.
GuiliDamou
Nismo imali priliku otkupiti ugovor, ne lupetaj! A druga stvar momak da je ostao nebi ni igrao, jer je tako ocjenio str.stab Milkanovic-Marinovic, tj od top stopera su napravili krampu…
Adi2019
Ti fakat misliš da bi bili prvaci da su svi ostali nebi bili razmisli malo kad komentarises nešto
Husrefbeg22
to sto nije igrao to je katastrofalna pogrjeska struke.
Milos1312
"Drago mi je da će Besim i dalje nositi dres FK Sarajevo, pokazao je da je pojačanje za nas, kako na terenu tako i u svlačionici. Nadamo se da će nam pomoći u namjeri da ostvarimo što bolje rezultate u Evropi ove sezone. Besim ostaje sa nama najmanje do zimskog prelaznog roka, kada imamo opciju za okup, a bili bi presretni kada bi se ta saradnja nastavila i duže", kazao je koordinator za sportski segment bordo tima Emir Hadžić. Ne lupetaj ti! Ako Hadzija laze onda lazem i ja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.