Šerbečić još uvijek čeka na potpis, ni sam ne zna šta će se desiti

Za sada ništa od dogovora

Šerbečić još uvijek čeka na potpis, ni sam ne zna šta će se desiti

Admin Čaušević

Besim Šerbečić još uvijek ne zna gdje će igrati sljedeće sezone. 

Početkom mjeseca norveški mediji su izvjestili da je Šerbečić praktično postigao dogovor s Rosenborgom oko produženja saradnje, međutim izgleda da se nešto promijenilo u međuvremenu.

Bh. štopera je na sav glas hvalio i trener Agea Hareidae. Iskusni stručnjak je javno poručio da bi volio da 23-godišnjak potpiše novi ugovor.

"Bio je veoma dobar u nekoilko posljednjih mečeva i definitivno je neko s kim želim produžiti saradnju", početkom mjeseca je za norveške medije izjavio Hareidae.

Međutim, dogovora još uvijek nema. Potvrdio je to i Šerbečić koji nije nastupo u nekoliko posljednjih mečeva za klub iz Trondheima.

"Moj agent je razgovarao za Mickaelom Dorisinom (direktor), ali još se nismo dogovorili. To su pregovori, trebat će nam još vremena. Vidjet ćemo šta će biti", rekao je Šerbečić za Nidaros.

Oglasi

Holmar Eyjolfsson i Even Hovland su igrači koji imaju prednost na štoperskim pozicijama, pa norveški mediji nagađaju da je to jedan od razloga zašto još nema dogovora.

"Nadam se da ćemo što prije sve dogovoriti za moje dobro. Najbolja stvar je da se to završi, pa da više ne mislim odo tome. Ne znam šta će se desiti, ali znam da ću ubrzo znati ostajem li ili odlazim", rekao je bh. štoper.

Šerbečić će od 1. jula imati dozvolu da slobodno pregovara s ostalim klubovima pošto ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora.

Pouzdani štoper je u Rosenborg stigao u januaru 2018. godine nakon sjajnih partija u Radniku iz Bijeljine, godinu i pol je proveo na posudbi u Sarajevu.

Top Komentari

Mackintosh
Stupcanici iz Olova fali stoper
5 7
Husrefbeg22
Besime ti si najpotrebniji Sarajevu. Ne znam sto nista ne poduzima direktorica Sabrina?? Dok je Besim igrao u Sarajevu bio je izvanredan nogometas i krpio sve rupe u odbrani i napadu.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti