Beširević: Protiv Čapljine samo tri boda dolaze u obzir

Mladi defanzivac Olimpika poručuje

Beširević: Protiv Čapljine samo tri boda dolaze u obzir

Fudbaleri Olimpika u susretu četvrtog kola Prve lige Federacije BiH dočekuju ekipu Čapljine, a dobra forma na otvorenju sezone Olimpik postavlja u ulogu favorita.

Izabranici Esada Selimovića jedina su ekipa sa stopostotnim učinkom u prva tri kola nove sezone, a tokom vikenda im gostuje ekipa koju sa klupe predvodi nekadašnji trener Olimpika Dragan Radović.

Mladi defanzivac sarajevskog tima Amar Beširević koji i ove sezone igra bitnu ulogu u svom timu ističe da je Čapljina tim koji zaslužuje respekt.

"Naravno da želimo nastaviti sa dobrim partijama na otvorenju sezone, ali ne smijemo se zanositi. Još je mnogo utakmica pred nama i moramo razmišljati mudro, utakmicu po utakmicu. Čapljinu respektujemo, dobro ih poznajemo i vjerujem da će se dobro spremiti za ovaj meč. Ipak, i mi ćemo se dobro spremiti i zanimaju nas samo nova tri boda. Pružit ćemo svoj maksimum kao i na svakoj utakmici, a u takvoj situaciji rezultat ne bi trebao izostati", kazao je Beširević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Utakmica se igra sutra s početkom u 16:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi