Beširević: Sada bolje poznajemo Beroe
Beroe.bg

Fudbaler Radnika pred revanš

Beširević: Sada bolje poznajemo Beroe

M. Jakovljević

Radnik i Beroe danas će na stadionu Banjoj Luci odigrati uzvratnu utakmicu 1. pretkola Evropske lige. 

Trener Slavko Petrović pred utakmicu sa bugarskim predstavnikom velike nade polaže u 22-godišnjeg Dinu Beširevića, koji je u protekloj sezoni bio jedan od najzapaženijih fudbalera u timu iz Bijeljine. 

"Znali smo da nas čeka teška utakmica. Beroe ima vrhunske igrače, nekoliko reprezentativaca i zato smo u prvu utakmicu ušli sa velikim respektom. Već na početku smo uvidjeli da se sa njima možemo nositi i zato smo uspostavili našu igru, imali veći posjed lopte, bolje šanse, ali sreća nas je napustila", kazao je prvotimac Dino Beširević i potom dodao:

"Optimističan sam pred današnji meč. Sad bolje poznajemo Beroe, znamo gdje su najopasniji i na koje igrače moramo posebno obratiti pažnju. Ako ponovimo igru iz Bugarske, uvjeren sam da možemo proći u drugi krug. Fizička sprema je jedan od značajnijih faktora koji se nalazi na našoj strani. Očekujem također i veliku podršku navijača, fer i korektno navijanje."

Inače, meč između Radnika i Beroea počinje u 18:00 sati. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi