Iz Beroe poručuju: Možemo proći dalje

Sutra u Banjaluci revanš

Iz Beroe poručuju: Možemo proći dalje

D. Vejo

Fudbaleri i stručni štab bugarskog Beroe doputovali su u Banja Luku gdje će sutra u okviru 1. pretkola Evropa lige odigrati revanš susret sa Radnikom iz Bijeljine.

U prvom susretu pomenutih ekipa nije bilo golova, tako da će odluka o putniku u narednu fazu takmičenja pasti sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci.

"Doputovali smo u Banja Luku sa 0:0 iz prvog susreta. Pokušat ćemo sutra pokazati sve ono što nismo uspjeli na domaćem terenu. Nadam se da će svi igrači dati svoj maksimum od prve do posljednje minute jer oni ne predstavljaju samo naš klub nego i Bugarsku. Želimo oduševiti sve ljubitelje fudbala u našoj zemlji", izjavio je Aleksandar Dimitrov član stručnog štaba bugarske ekipe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nismo u prvoj utakmici ostvarili rezultat koji smo očekivali. Naišli smo na vrlo dobru ekipu Radnika koja ima glavu i rep. Gledali smo utakmice Radnika i znamo kakav stil preferiraju te smo spremili taktiku za sutrašnji meč. Ne mogu ući u glavu trenera Radnika, ali ako ispoštujemo ono što se dogovorimo možemo proći u 2. pretkolo. Pod znakom pitanja za sutrašnji duel je Hubčev kojem je u prvom meču slomljen nos. Pred sami početak susreta odlučit ćemo da li će igrati", dodao je Dimitrov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi