Beširević: Za rođendan želim pobjedu protiv Meksika

Reprezentativac BiH

Beširević: Za rođendan želim pobjedu protiv Meksika

Vezni fudbaler Radnika iz Bijeljine Dino Beširević nalazi se sa reprezentacijom BiH u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ovaj fudbaler danas slavi 24. rođendan i ističe da bi za poklon najviše volio pobjedu nad Meksikom.

"Očekuje nas tvrda utakmica i smatram da Meksiko ima bolji tim u odnosu na SAD. Međutim, ukoliko ponovimo pristup i igru iz prethodnog meča gdje smo stvorili mnogo prilika, možemo doći do povoljnog rezultata. Drago mi je da smo pokazali da imamo kvalitet i nadam se pobjedi protiv Meksika za rođendan“, rekao je Beširević.

Utakmica se igra 1. februara, u noći sa srijede na četvrtak na stadionu Alamodome u San Antoniju, a ono što je važno istaknuti jeste da je došlo do promjene satnice utakmice. Meč će, naime, biti odigran u 20:06 sati po lokalnom vremenu (03:06 CET), a ne u 20:30 kako je prvobitno planirano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi