"Besmrtni" Saša Ilić golom u 90. minuti odveo Partizan u finale Kupa

U finalu protiv Mladosti

"Besmrtni" Saša Ilić golom u 90. minuti odveo Partizan u finale Kupa

Endin Čaušević

Fudbaleri beogradskog Partizana večeras su na domaćem terenu sa 2:0 savladali Čukariči u revanšu polufinala Kupa Srbije.

Čukarički je u prvoj utakmici slavio sa 4:2 pred domaćim navijačima i činilo se da mogu napraviti čudo i plasirati se u finale. Međutim, Partizan je večeras uspio nadoknaditi prednost, a heroj je bio 40-godišnji Saša Ilić koji je dao gol u 90. minuti.

Gosti su se držali veoma dobro prvih sat vremena večerašnje utakmice u Humskoj, ali nisu izdržali do kraja. Partizan je poveo sa 1:0 u 66. minuti kada je Antonov zatresao mrežu Čukaričkog.

I kada se činilo da je sve gotovo i da će Partizan ispasti "ukazao" se Saša Ilić koji je golom u 90. minuti odveo Partizan u finale. Partizan će u finalu igrati protiv Mladost koja je u dvomeču bila bolja od Mačve.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi