Ilić: I Radnik i Partizan su pokazali zavidan kvalitet

Kapiten Partizana

Ilić: I Radnik i Partizan su pokazali zavidan kvalitet

Partizanovo gostovanje u Bijeljini, prvo poslije 15 godina, privuklo je oko 3.500 gledalaca na Gradski stadion.

Reprezentativnu pauzu beogradski klub je iskoristio da doputuje u Bijeljinu i odigra prijateljski meč sa bh. premijerligašem Radnikom, a strijelac jedinog gola u pobjedi crno-bijelih bio je Đorđe Ivanović.

Za Partizan je u današnjem meču nastupio i Saša Ilić, legendarni fudbaler Partizana, koji je nakon utakmice izjavio kako se u Bijeljini uvijek osjeća ugodno.

"Otkako je Krstajić na kormilu kluba dolazio sam u Bijeljinu u nekoliko navrata i mogu reći da se tu osjećam prijatno. Nadam se da će Partizan i u budućnosti dolaziti u Bijeljinu, a ako ne, onda ću sigurno ja", kazao je Ilić, pa se dotakao same utakmice:

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Iako se radilo o prijateljskoj utakmici, obje ekipe su pokazale zavidan kvalitet. Teren je bio teži za igru zbog loših vremenskih uslova, no sve u svemu, bilo je ravnopravna utakmica u kojoj je Partizan na kraju bio taj koji je iskoristio svoje šanse. Najbitnije je na kraju da nije bilo povreda, a ovo je ujedno bio i dobar test za trenere obje ekipe."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi