Policija pronašla zanimljiv sadržaj u hotelskoj sobi hrvatskih huligana

Nastavlja se priča

Policija pronašla zanimljiv sadržaj u hotelskoj sobi hrvatskih huligana

Iako je prošlo već nekoliko dana od vječitog beogradskog derbija između Crvene Zvezde i Partizana, prašina se još uvijek ne stišava zbog huliganskih ispada.

Kako je javnosti već poznato, u centru pažnje su huligani iz Hrvatske, njih šestero, koji se terete za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, a jedan od njih je zbog povreda zadobijenih tog dana još uvijek u bolnici.

Ostala petorica su već bila na saslušanju i određen im je pritvor od 30 dana. Mediji iz Srbije svakodnevno objavljuju i nastavak ove priče, a najnoviju donosi Kurir koji prenosi da su policijski službenici pretresli hotelske sobe hrvatskih huligana gdje su, između ostalog, pronašli i upustvo za napad na derbiju.

Sigurno da im se ovaj incident na južnoj tribini neće tako lako oprostiti, a na nama je da u narednim danima sačekamo i saznamo i ostale detalje iz ove priče. Jedno je sigurno - oni neće u skorije vrijeme biti na fudbalskim terenima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti