Zvanično: Chelsea doveo novog golmana
Foto: Chelsea/twitter

Stigla zamjena za Mendyja

Zvanično: Chelsea doveo novog golmana · Zvanično

S. Grebović
Teme:

Marcus Betinelli novi je član ekipe Chelseaja.

Aktuelni prvak Evrope je u svoje redove odlučio da dovede Betinellija koji nije želio da produži ugovor sa Fulhamom, čiji je bio član.

On je u prošloj sezoni kao posuđeni igrač stajao na golu Middlesbrugha, a prethodno je čak šest godina nosio dres kluba sa Craven Cottagea.

Engleski čuvar mreže na Stamford Bridge stiže kao rezervni golman nedodirljivom Mendyju, koji se pokazao kao odlično pojačanje u prošloj sezoni.

Betinelli je za Fulham uglavnom branio u Championshipu, dok u sezonama kada je londonski klub igrao Premier ligu uglavnom bio rezerva.

Ekipa Chelsea novu sezonu Premiershipa otvara 14. augusta domaćom utakmicom sa Crystal Palaceom.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi