Betis audicijom za "muzičare" predstavio novog fudbalera

Orginalna, ali bizarna ideja

Betis audicijom za "muzičare" predstavio novog fudbalera

Endin Čaušević

Ljetni prelazni rok završen je sinoć u svim najjačim evropskim ligama, a mnogi klubovi bili su veoma aktivni do posljednjih trenutaka.

Veoma zanimljivo bilo je u Sevilli gdje je Betis do zadnjih minuta završavao dolazak argentinskog veznjaka Giovanija Lo Celsa koji je stigao iz PSG-a. Betis je uspio dogovoriti posudbu do kraja sezone za ovog 22-godišnjeg igrača od kojeg se puno očekuje.

Španski klub je na Twitteru potvrdio da je Lo Celso stigao u klub, ali to je uradio na bizaran način. Predstavljanje Lo Celsa su uradili na način da klub traži pravog muzičara, a na "audiciji" bilo je nekoliko sadašnjih igrača Betisa. Na kraju Lo Celso je bio njihov pravi izbor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi