Ko se ovome nadao? Lucas Moura već ide iz Tottenhama

Nije se snašao

Ko se ovome nadao? Lucas Moura već ide iz Tottenhama

Brazilski ofanzivac Lucas Moura navodno će napustiti Tottenham nakon samo pola godine provedene u Londonu.

Prema pisanju Estadio Deportiva, sportskog magazina sa sjedištem u Sevilli, Moura se iznenađujuće počeo povezivati sa prelaskom u Real Betis. To ne mora značiti da je realizacija transfera blizu, ali gdje ima dima ima i vatre.

Moura se nije snašao u Tottenhamu za koji je kao starter počeo samo dvije utakmice u Premier ligi i četiri u FA Kupu, a u januaru je iz PSG-a doveden za 30 miliona eura.

Mauricio Pochettino nije želio 'razbijati' udarni trio Kane - Son - Alli, pa je Brazilac dobijao šansu samo kada neki od ovih ofanzivaca nije imao pravo nastupa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Od Lucasa Moure se u Tottenhamu očekivalo da oživi karijeru nakon što je u PSG-u pao u drugi plan, ali izgleda da je u Spursima još više potonuo.

Top Komentari

amadeus21
betis je idealna ekipa za njeg...igraju extra fudbal, igrat ce evropsku ligu, imat ce mjesto u prvih 11..ne moze bolje..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi