Navijači Barcelone ostali bez teksta kada su vidjeli sastav za Betis

Konačno i Pjanić igra od prve minute

Navijači Barcelone ostali bez teksta kada su vidjeli sastav za Betis

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u gostima protiv Betisa meč 22. kola La Lige.

Katalonci su zbog Superkupa i Kupa kralja imali zgusnut raspored i Ronald Koeman je odlučio da odmori nekoliko prvotimaca.

Nizozemac je napravio nekoliko promjena u početnom sastavu, a od prve minute na terenu je konačno i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Mnogi su iznenađeni što je na klupi ostao Lionel Messi, ali i Frenkie de Jong koji je u sjajnoj formi u posljednje vrijeme.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Betis: Joel Robles, Emerson, Mandi, Ruiz, Moreno, Paul, Guardado, Ruibal, Juanmi, Nabil Fekir, Iglesias.

Barcelona: Ter Stegen, Mingueza, Araujo, Lenglez, Jordi Alba, Busquets, Pjanić, Riqui Puig, Dembele, Braithwaite, Griezmann.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi