Overmars napušta Ajax na ljeto, Barcelona naredna stanica?

Spreman za veliki izazov

Overmars napušta Ajax na ljeto, Barcelona naredna stanica?

Edmir Škorić

Nekadašnji nogometaš Barcelone Marc Overmars napustit će mjesto dirketora Ajaxa na kraju sezone.

Overmars je navodno dogvoorio rastanak s Ajaxom i sve to kako bi od ljeta radio kao sportski direktor Barcelone.

To tvrdi Valentijn Driessen, glavni ureednik lista "De Telegraaf", koji kaže da je Overmars spreman da se vrati na Camp Nou i da nije mogao odbiti izazov kakav je upravljenje Barcelonom.

Overmars je ua Barcelonu igrao od 2000. do 2004. godine i samo je jedan u nizu brojnih Nizozemaca koji su ostavili veliki trag u Kataloniji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dosta toga ipak ovisit će i o izborima koji će se održati krajem ovog mjeseca i od toga ko će biti novi predsjednik Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Mislio sam da je van der Sar sportski direktor Ajaxa. Tj. one sezone kada su igrali polufinale LP. Je li napustio klub ili ima neku drugu funkciju?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti