Betis puca visoko, stiže zvijezda Chelseaja?
EPA

Navijači bi bili oduševljeni

Betis puca visoko, stiže zvijezda Chelseaja?

U Real Betisu imaju velike ambicije kada je u pitanju naredna sezona.

Predsjednik kluba Angel Haro otkrio je medijima u Španiji da će dres Betisa i naredne sezone nositi Nabil Fekir za kojeg se interesuju brojni klubovi, no na tome neće ostati.

O ambicijama Betisa svjedoči i posljednja informacija koja se pojavila u španskim medijima, a to je da bi na "Villamarín" mogao stići i - Pedro Rodriguez.

Betis bi nekadašnju zvijezdu Barcelone mogao dobiti potpuno besplatno s obzirom da Pedro još nije produžio ugovor sa Chelseajem, a između dvije strane su navodno već uspostavljeni kontakti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Dolaskom igrača poput Pedra napravio bi se veliki korak ka ostvarenju ciljeva", ističu španski mediji.

Ukoliko Betis želi zaista da dovede Pedra morat će da bude spreman na žestoku konkurenciju, jer mu ugovor, između ostalog, nudi i Roma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi