Želja brojnih evropskih velikana je sretna u Real Betisu

Predsjednik kluba otkrio

Želja brojnih evropskih velikana je sretna u Real Betisu

Plejmejker Nabil Fekir želi ostati u Real Betisu i nakon ove sezone uprkos interesu brojnih evropskih velikana, otkrio je predsjednik ovog španskog kluba.

Angel Haro je u razgovoru za špansku Marcu kazao sljedeće:

"Razgovarali smo s Fekirom i on je vrlo zadovoljan. Ne učinkom ekipe, već boravkom u Sevilli i želi ostati ovdje".

"I mi želimo da ostane s nama. On je igrač koji posjeduje veliki kvalitet. Vidjet ćemo šta će se dešavati, ali nemamo planove o njegovom odlasku", poručio je Haro.

Prošle sedmice Španci su pisali kako su Arsenal i Milan počeli da se raspituju kod Betisa za Francuza a španski klub je tada postavio cijenu visoku 50 miliona eura.

Betis želi nešto više novca za ovog igrača obzirom da će čak 20 posto novca od njegove prodaje morati da proslijedi Lyonu, njegovom bivšem klubu, jer je takva bila klauzula u ugovoru kada je kupljen.

26-godišnji veznjak je ove sezone postigao sedam golova te dodao tri asistencije u 23 utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim Arsenala za njegove usluge interesuje se i Milan koji je navodno spreman dati 40 miliona eura, ali to Betisu neće biti dovoljno.

Fekir je ranije u karijeri bio na pragu potpisa za Liverpool, ali taj transfer je propao bukvalno u posljednji čas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi