Betis u posljednjim sekundama do pobjede protiv Getafea

Leon junak gostiju

Betis u posljednjim sekundama do pobjede protiv Getafea

E. Čaušević

Fudbaleri Betisa večeras su na gostovanju savladali Getafe sa 1:0 u okviru posljednjeg meča 30. kola španske La Lige.

Betis je nastavio sjajnu formu i došao do svoje treće vezane pobjede iako je Getafe bio nešto bolji u ovom meču. Domaći su mogli sredinom drugog dijela da povedu sa 1:0, ali je Portillo promašio penal.

I kada se činilo da je u ovoj utakmici sve gotovo Betis je uspio da dođe do gola. U 89. minuti Barragan je uposlio Leona koji je poslao loptu u mrežu domaćih za ispostavit će se konačnih 0:1.

Betis je ostao na šestoj poziciji sa 46 bodova koliko ima i sedmoplasirana Sevilla. Getaffe je na 11. mjestu sa sedam bodova manje u odnosu na svog večerašnjeg protivnika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 30. kolo:

Getafe - Betis 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi