17

Komentari (17)

Adohordas
Smrdis ****aru
Mackintosh
Suspenduj vrapcicko govedo
Zaccheroni
Provjerite kocioni sistem ;)
Pikachu11
Dovoljno je pogledati sliku i drustvo na njoj i sve ti je jasno.
Dena33
A uša klošaru. Mrs u Ljuti Dolac. Ti ces nekom prijetit. Sad cete vidit kad nas Sudo komandant udari kontraonapad. Gotovi ste
Mackintosh
@Dana33 hahahahahaahahahahahahahahahaha puno gledas crtane filmove
Malmi_Suomi
Eeeee jada i N/FSBiH! To bi trebala biti INSTITUCIJA a pojedini su je pretvorili u svoje privatne NACIONALNE PRČIJE. N/FSBiH je isto kao i Bosna i Hercegovina, nije ni srpska ni bošnjačka ni hrvatska , nego je i hrvatska i bošnjačka i srpska. ( ostali tj Bosanci i Hercegovci ko nas yebe mi smo Eskimi)
Nije.bitno
Bitno da Beus nijebu sukobu interesa
gubavica11
BEZ DOKAZA NEMA OPTUZIVANJA !! SAMO DOKAZI SELJACINO IZ VINOGRADA HUSNICU DOKAZI IMAS ILI NEMAS???! NEMAS ;)
Nije.bitno
Bitno da Beus nije u sukobu interesa
user1022
Sta ce imat dokaz, cuj predlozio izbacivanje Veleza, a po zakonu to nemoguce. To je isto koda trazis da nekog ko je opljacko trafiku da ga osude dozivotno. Velez oce na hajku nesto dobit.
user1612368054
Zašto naglašavaš izričito?
Siki_sa
Beus jedan od grobara bh fudbalaa
lintus
Tako je,svak im.kriv...qko jmas dokaz iznesi ga na stol
velez mo
Kakva su ovo tuzakanja i *****luci,sa obe strane,to se zovne i kaze hajmo na sake,oni odavno imaju neki pik jedan na drugog,jedan na jedan,zovi hitnu neka je tu pa ko prvi padne nek mu cupaju jezik,to je muski,tu se pokazuje dominacija,ovo tuzakanje ovo su veliki evropski *****luci
velez mo
user1022
Cuj tuzakanje, nema nista gore od lazne optuzbe koja je evidentna, trebo mu je Beus sacekusu napravvit za klevetu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.