Bez golova u meču Krupe i Krškog

Pripreme za drugi dio sezone

Bez golova u meču Krupe i Krškog

Fudbaleri Krupe u sklopu priprema u Umagu danas su odigrali novu prijateljsku utakmicu.

Protiv izabranicima Slobodana Starčevića ovoga puta je bio Krško, trenutno sedmoplasirani tim u Prvoj ligi Slovenije, a konačan rezultat susreta glasio je 0:0.

Meč je protekao u velikoj borbi koja je uglavnom viđena na sredini terena. Bilo je ponekih šansi na obje strane, ali realizacije nije bilo i meč je na kraju završen bez pogodaka.

Podsjećamo, petoplasiranom bh. premijerligašu je ovo bio drugi meč u Umagu. Prethodno je Krupa ostvarila pobjedu protiv Domžala.

Prijateljska utakmica:

Krupa - Krško 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa: Kutić, Nikodijević, Aleksić, Makitan, Palić, Dujaković, Milutinović, Savić, Milanović, Marjanović, Fajić. Još su igrali: Fejzić, Vukotić, Matić, Vučkić, Mirosavljević, Glamočić, Lukić, Ševarika, Gvozdenović, Banović.

Krško: Zalokar, Kulinitis, Krajcer, Gorenc, Šturm, De Silva, Ogrinec, Kovačić, Mandić, Vekić, Mujan.

Top Komentari

topalovic
Bravo lavovi. Buduci prvaci.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije