Bez obzira na njegovu želju za odlaskom, United neće prodati Pogbu

Francuz ostaje u klubu

Bez obzira na njegovu želju za odlaskom, United neće prodati Pogbu

Vezni fudbaler Manchester Uniteda Paul Pogba izrazio je želju da ode iz kluba.

"Tri godine sam u Manchesteru - imao sam neke dobre i neke loše momente, baš kao i svi. Mislim da bi ovo moglo biti dobro vrijeme za novi izazov negdje drugo", poručio je danas Pogba.

Već se počelo nagađi gdje će Paul nastaviti karijeru, a najviše su se spominjali Real Madrid i Juventus.

Ipak, otočki mediji prenose kako, bez obzira na njegovu želju, United nema namjeru prodati svog ponajboljeg fudbalera ovog ljeta.

Trener Ole Gunnar Solskjaer ga želi imati u timu i naredne sezone i on navodno ni pod koju cijenu nije na prodaju.

To će svakako razočarati navijače Reala i Juventusa koji su mu se obradovali nakon riječi da želi promijeniti sredinu, ali čini se da bi sve moglo pasti u vodu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, ova vijest je još uvijek u domenu špekulacije i ne treba je uzimati maksimalno ozbiljno, ali i realno je bilo za očekivati da Crveni đavoli neće tako lako prodati svog fudbalera.

Inače, Pogba je dres Uniteda obukao na ljeto 2016. godine kada je prešao iz Juvetnusa za tada rekordnih 89,3 miliona funti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Bolje prodajte ga i kupite dobre igrace koji ce igrati srce za klub i voljeti klub a ne zvjezda koja igra za Manchester reda radi i masata da ode u Real
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi