Bez obzira na pobjedu, Allegri nije zadovoljan igrom
EPA

Izjava menadžera Juventusa

Bez obzira na pobjedu, Allegri nije zadovoljan igrom

E. Ganibegović

Juventus je sinoć stigao do pobjede ne gostovanju kod Verone rezultatom 1:3, međutim trener Stare damne Max Allegri tvrdi kako njegova momčad nije odigrala dobru utakmicu.

Bianconeri su poveli preko Matuidija, međutim početkom drugog poluvremena Caceres je postigao gol za poravnanje. Ali, Dybala je sa svoja dva pogotka odveo Juventus do pobjede.

"Važno je da je Paulo ponovo pronašao put do mreže. Nakon pogotka, počeo je igrati bolje, jer je bio u lošem momentu kada stvari za njega nisu išle najbolje. Također je počeo izvoditi slobodne udarce", rekao je Allegri za Mediaset Premium.

"Psihologija je u nogometu sve, dok je samopouzdanje također ključno. Morate biti fokusirani i odlučni. Mislim da je najbolji savjet za Paula da razmišlja samo o fudbalu, a ne da se brine o usporedbama sa Messijem i Ronaldom."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Svi znamo kako nismo imali dobru utakmicu. Nakon sjajnog početka stavili smo pobjedu u opasnost, jer smo usporili, napravili nekoliko grešaka, više puta izgubili loptu, i moramo raditi na tome."

"Ne možemo si priuštiti da izgubimo bodove na ovakvim utakmicama, jer današnja utakmica je bila važna kako bismo se što više odmakli od svojih protivnika i dobro završili prvi dio sezone", zaključio je trener Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi